Voorwaarden

Voorwaarden

Eenieder wordt aangemoedigd om deze site zoveel mogelijk te gebruiken, maar daar zijn wel enkele gebruiksvoorwaarden aan verbonden. Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op elk bezoek en gebruik van de website, en op alle informatie die op deze website wordt aangeboden.

Door deze website te gebruiken wordt je geacht deze pagina te hebben gelezen en de voorwaarden te hebben aanvaard.

Commercieel gebruik van de website

Het gebruik van de rekenmodules op deze website is kostenloos in geval van particulier gebruik. Hierbij wordt de situatie bedoeld waarin de gebruiker zijn, of haar, eigen financiële situatie doorrekent.

Indien het gebruik van de rekenmodules op deze website onderdeel is van een commerciële of betaalde procedure, dienst of advies (hieronder valt dus elk beroepsmatig gebruik van deze website door bijvoorbeeld geldverstrekkers, of financieel- of hypotheek adviseurs), dan is sprake van commercieel gebruik van deze website. In dat geval dient een licentie te worden aangeschaft, hierover is meer te lezen op de Licenties pagina op deze website.

Eventuele fouten

Deze website is met de grootste zorg samengesteld, en de rekenmodules zijn uitvoerig getest. Desondanks kan niet worden gegarandeerd dat alle aangeboden informatie, rekenmodules en resultaten van de berekeningen foutloos zijn.

Aansprakelijkheid

Het gebruik van deze site, de aangeboden informatie en de resultaten van de berekeningen is volledig voor risico van de gebruiker. In geen enkel geval is de beheerder van deze site, noch de ontwikkelaars van de rekenalgoritmes, verantwoordelijk of aansprakelijk voor de aangeboden informatie en resultaten van de berekeningen, of gevolgen van welke beslissing dan ook van de gebruiker. Dit geldt ook als er aantoonbare fouten aanwezig zijn in de berekeningen of aangeboden informatie.

De beheerder van deze site is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventueel verlies van gegevens die door de gebruiker zijn opgeslagen in databases van deze website.

Gebruik van de aangeboden informatie

De inhoud van deze site en de resultaten van de berekeningen worden slechts als vrijblijvende informatie ter beschikking gesteld aan de gebruiker en zijn in geen enkel geval bedoeld als richtlijn of advies tot het nemen van financiële beslissingen. Aan de weergegeven resultaten kunnen geen rechten worden ontleend.

Aanpassingen

Op elk moment kan informatie op de website, of de rekenmodule worden aangepast. De beheerder van de website aanvaart geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van deze aanpassingen.

Onderhoud

De beheerder van de website houdt zich het recht voor om het functioneren van de website tijdelijk stil te leggen, hetzij voor onderhoud of wegens andere redenen. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor eventuele gevolgen voor gebruikers die op dat moment gebruik maken van de website.

Externe websites

Er wordt op deze website verwezen naar externe sites. De beheerder van deze website is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites, en staat tevens niet garant voor de beschikbaarheid ervan.

Gebruik van de rekenmodule

De rekenmodule van deze website mag alléén worden gebruikt via het domein www.hypotheekkater.nl. In geen enkel geval mogen de scripts van deze website worden gebruikt in, of aangeroepen door, andere websites of software.